Carl Richards, vilkårlig og skummel selskapssekretær, PGS Exploration (UK) Limited

Spread the love

Carl Richards, vilkårlig og skummel selskapssekretær, PGS Exploration (UK) Limited

Contact E-mail: boycottpgs@gmail.com

Faktum er at hvite-kriminelle er generelt utrolige til å skjule seg selv at de er gode mennesker, selv om de ikke er tydelige. ~ Felix Salmon

 

De fleste mål blir tvunget ut av sine stillinger innen to år etter mobbing og mobbing. Tvinges ut ved å bli sparket, bedt om å bli syk, begå selvmord eller gå post! Alt dette kunne unngås dersom hver arbeidstaker hadde kunnskap om “mobbing på arbeidsplassen”.ABC-AntiBullyingCrusador’s

PGS Exploration (UK) Limited [PGSUK], 4 The Heights, Brooklands, Weybridge, England, KT13 0NY, prøvde desperat å skjule forvaltningsfeil og opprettholde en lovlig måte å avslutte meg fra sysselsetting. Korrupte ledere ville ikke bare at jeg skulle miste jobben min med PGSUK, de ville at jeg aldri skulle jobbe igjen. De hadde ingen tvil om å true min helse og velvære, og min familie. Disse korrupte og reprobate ledere vil gjøre alt de kan for å unngå å ta ansvar for sine beslutninger. I følge Blacks Law Dictionary refererer vilkårlig og lurfullt til forsettlig og urimelig handling uten hensyn eller i strid med fakta eller lov eller uten å bestemme prinsipp. Da jeg til slutt leverte min formelle klage over klager over mobbing og trakassering på arbeidsplassen, sammen med flere avvik fra PGSUK-politikken og britiske kontrakt- og ansettelseslover, sa jeg at de tre hovedbullene faktisk oppførte seg med vilkårlig caprice. På den tiden hadde jeg ingen anelse om at vilkårlig og lunefull var den praktiserte styringsfilosofien i Norge basert på Petroleum Geo-Services ASA (PGS). PGSUK er en tilknyttet PGS. Slike onde og grusomme atferd var forsettlig og ment å skade en utenlandsk arbeidstaker og whistleblower, sammen med sin PGSUK-sponsede familie. Denne typen arbeidsspill mobbing, psykologisk og fysisk overgrep, ærekrenkelse og blacklisting, utført for å beskytte korrupte og inkompetente ledere, er ugudelig, foragtelig og ulovlig. Og derfor forblir PGS / PGSUK ledere stille til denne dagen. De ønsker ikke å innrømme eller forklare sine umoralske, urettferdige og skadelige handlinger.

Et korrupt PGS / PGSUK-hierarki som laver kjerneverdier og en uovertruffen hensyn til helsevesenet på arbeidsplassen i offentligheten, vil i praksis ta enestående tiltak for å bekjempe og svarteliste en whistleblower som kaster lys på oppdaget utøvende, ikke-kompatibel atferd. En whistleblower er en ansatt som avslører eller rapporterer opplysninger om arbeidsgiveren om korrupsjon, en trussel mot offentlig interesse, et brudd på selskapspolitikken eller et brudd på loven. Jeg tror at min klage som angitt brudd / avvik fra PGSUK-politikken og Storbritannias arbeidslov, nådde den standarden. Den tragiske dynamikken mellom korrupte organisatoriske hierarkier og whistleblowers er at selskapets agenter som er betrodd å overholde reglene, retningslinjene og lovene, fortsetter gjennom ikke å gjøre jobben sine bra, mens whistleblowers ofte har karrierer stoppet for å faktisk jobbe bra, så vel som ærlig. Dette PGSUK-konfidenssvindel tillot de korrupte og kriminelle mobbene og PGSUK Directors ‘totale personlige seier over målet deres. De fikk lov til å bevare sin bevisst ærekrenkende fortelling og hindre deres mål karriereutvikling mens de ikke tok noe ansvar for deres uærlige, helseskadelige og kriminelle handlinger. PGSUKs styremedlemmer og sekretær misbrukte ressurser, menneskelige og monetære til å gjennomføre ulovlige og ulovlige handlinger. Hvordan ble LZW og WFW lokket og kompensert for å oppføre seg korrupt på vegne av mobber og kriminelle?

Kabalen trolig aldri forventet at deres korrupte handlinger ville bli utsatt når jeg forlot England i eksil. Imidlertid sendte jeg inn en anmodning om tilgangstilgang (SAR) med henvisning til britisk databeskyttelseslov 1998 (DPA) og deres løgner ble avslørt. Korrupte PGS / PGSUK styremedlemmer og ledere har ennå ikke demonstrert at de har overholdt noen offentliggjort selskapspolitikk eller nasjonal lovgivning slik at de håndterte terminasjonen min fra ansettelse hos PGSUK, samt hendelsene siden. Jeg kan bevise, med datert e-postbevis, at korrupte PGS / PGSUK personoppdateringer behandler bevisst unøyaktige og falske personopplysninger om meg. PGS / PGSUK persondataprosessorer er i ferd med å bedra meg og den britiske informasjonskommissærens kontor (ICO). Datastyring PGSUK personoppdateringer er som misguided alkymister som prøver å forandre kvikksølv i gull. PGS / PGSUK kan ikke bevise at dataene de behandler under mitt navn er sanne eller nøyaktige. Hva de kan bevise lettere, er kanskje at omvendte advokater vil bidra til å behandle falske instrumenter som er opprettet for å gi utseendet til en lovlig avtaleavtale og forklare en panikkfeilig oppsigelse. Denne konfidenssvindelen ble planlagt og begått slik at PGSUKs styremedlemmer og ledere ville unnslippe enhver skyldighet for et litany av feilaktig bruk. Til slutt er det bare ingen lovlig måte å produsere ulovlige poster på. Crooked advokater som er enige om en løgn, gjør ikke disse løgnene i sannheten. Det kan lure ICO-saksbehandlere, men jeg tror at det de faktisk har gjort, kalles forsettlig feilrepresentasjon til et myndighetsbyrå!

Nøkkelen til forfalskning er hvis du har tillatelse, det er ingen forfalskning. Det var aldri en hensikt å bedra noen. ~ Jere Renere

 

Vi lærte om ærlighet og integritet – at sannheten betyr … at du ikke tar snarveier eller spiller etter ditt eget sett med regler … og suksess teller ikke med mindre du tjener det rettferdig og firkantet. ~ Michelle Obama

Som Marine Contract Sales Supervisor – Afrika pleide jeg å jobbe med Carl Richards, PGSUKs leder av juridisk og bedriftssekretær og hans juridiske stab, på den tiden, Ben Kelly. Richards og / eller Kelly vil gjennomgå og anbefale endringer i kontraktsbetingelser for marine seismiske / EM datainnsamlings- og prosessprosjekter. Jeg ble informert om at Richards og Kelly hadde lest min skriftlige klage og anbefalte også at jeg undertegnet en avtaleavtale i stedet for å fortsette gjennom klageprosessen som hadde opplyst utilstrekkelig utøvende atferd og avgjørelser. Derfor sanksjonerte Richards og Kelly, så vel som deltatt i, alle prosessene som resulterte i å skape disse falske og unøyaktige personopplysninger som påvirker avslutningen min under falske forutsetninger. PGS Legal Counsel and Compliance på den tiden, Rune Olav Pedersen, hadde også likt grisen og likeledes sterkt påvirket dette handlingsforløpet. Pedersens synder i PGS Compliance, Terje Bjølseth, PGS SVP Global HR, undertegnet et smidd notat om at det ble truffet riktige tiltak for å rettferdiggjøre terminasjonen min. Bjølseth presided over en klagehør, sammen med divisjonshode Per Arild Reksnes, PGS EVP Marine Contract. Reksnes skrev også dette falske notatet som angivelig hadde blitt skrevet til min oppmerksomhet. Jeg hadde aldri lest det, og aldri signert det.

Min søken etter over to års gjennomgang av data, forespørsel om avklaring, skriving av bloggartikler, skriving av spørsmål på LinkedIn ™ PGS-kommentarseksjon, innlevering av rapport og sending av e-post til PGS Compliance Hotline, og generering av flere Twitter ™ -feeder, mange med bilder, har har sikret seg å få svar. Ingen, annet enn meg selv, synes å tydeliggjøre hva som var det juridiske grunnlaget for den avtalte avtalen om oppgjør, og i tillegg hvilke data ble brukt til å støtte og behandle kontrakten, og til slutt, hvordan ble dataene verifisert? Følg disse tiltakene de foreskrevne juridiske og kompatible prosedyrene? Det er ingen måte at PGS / PGSUK kan svare jakende. For en ting vil ingen lovlig og kompatibel avtalt kontraktsavtale noensinne tillate slike betennende publikasjoner rettet mot agenter fra min tidligere arbeidsgiver. Faktisk var en av betingelsene som jeg ikke innrømmet under forhandlinger inkludering av en gjensidig ikke-disparagementsklausul. Jeg hadde selv bedt om at de ærekrenkende materialene skapt av mobbene ble utvist. Jeg hevdet ærekrenkelse, tross alt. Selvfølgelig visste jeg ikke at mine juridiske rådgivere ble kompromittert på den tiden. Integriteten til mine personlige data, og prosessene som ble brukt til å lage den, var sentral for min klage. Databeskyttelse var også en del av arbeidskontrakten min. Jeg fikk imidlertid aldri lov til å se alle dataene, selv når jeg ba om det. Det er ikke noe juridisk og kompatibelt scenario av prosesser som kan gjøre at kvikksølv blir omgjort til gull, og alle enkeltpersoner som behandlet de falske instrumentene som støttet den ulovlige oppgjørsavtalen, vet dette.

Dette er grunnen til at det må være en forklaring gitt av de i lovlig ansvarlige stillinger av autoritativ makt for at det skal lukkes. Disse spørsmålene fortjener ansvarlige og sannferdige svar. PGSUKs styremedlemmer som deler PGSUKs tilsynsansvar med Richards, er også ledende hos det norske morselskapet Petroleum Geo-Services ASA (PGS). De nåværende PGSUK-styremedlemmene er Rune Olav Pedersen, PGS President og CEO; Gottfred Langseth, PGS EVP og finansdirektør; og Christen Steen-Nilsen, revisor. Men mye av denne ansvarligheten gjelder hendelser som skjedde i tidsrammen 2012-2013. Jon Erik Reinhardsen (tidligere) konsernsjef ble avgjort som direktør i august 2017. Advokat Candida Pinto var PGSUKs sekretær før september 2013. PGSUK oppnevnte en erfaren arbeidsadvokat for å forhandle og fullføre avtalen om oppgjørsavtale på deres vegne. Rhodri Thomas, som var med Watson, Farley & Williams (WFW), forhandlet og fullførte oppgjøret på vegne av PGSUK. De erfarne arbeidsarbeidsadvokatene som jeg forlovet for å hjelpe meg, Philip Landau og Holly Rushton, var med Landau, Zeffertt og Weir Solicitors (LZW). Thomas var mellommann som kommuniserte direkte med både PGSUK HR-ansatte og advokater, samt LZW-advokater, under forhandlingene. Jeg har aldri hatt direkte kommunikasjon med PGSUK-advokater eller Thomas gjennom hele avtalen om avtaleavtale. Jeg stolte på LZW-advokater for å fortsette på den beste måten å fremme mine interesser. Jeg ble med vilje veldig opptatt med salg av marine kontraktsforhandlinger mens forhandlingene foregikk.

Den store litteraturen om whistleblowers viser at langt fra rare ekstremister er de egentlig ganske vanlige mennesker: mann og kvinne, ung og gammel, junior og eldre, ikke mer nerdy eller obsessive enn de fleste hardt arbeidere. ~ Margaret Heffernan

Grusomhet er kanskje den verste form for synd. Intellektuell grusomhet er absolutt den verste form for grusomhet. ~ Gilbert K. Chesterton

Sentralt i min klage var arbeidstidsgribbling begått av tre (3) ledere som misbrukte sine stillinger og ytelsesstyringssystemet for å demote meg og si opp arbeidet mitt. De tre navngitte mobbene var sjefen min, Edward von Abendorff, PGSUK VP Contract Sales – Afrika; hans sjef Simon Cather, PGSUK Marine Contract President – Afrika; og David Nicholson, PGSUK HR Manager. En fast kopi av arbeidsplassen min ble levert personlig under et forsinket og deretter planlagt møte til Nicholson, Abendorff, og mitt vitne / kollega John Barnard, Kontraktssalgsjef – Afrika. Jeg sendte elektroniske kopier av intern / arbeids-e-post til Cather, Bjølseth, Reksnes og John Greenway, PGS SVP Marine Contract. Alle mottakere og styremedlemmer i mitt leverte klagebilde vet at innholdet motsier, ettertrykkelig, de falske instrumentene som støtter en falsk fortelling. For de som kanskje ikke har kjent hvordan saken ble til slutt løst, klarte mine blogginnlegg dette. Jeg publiserte og navngitte personer innen,  An American, the UK Data Protection Act, Petroleum Geo-Services (PGS) and the Tyranny of “Accurate Data” (3-Jul-2015).  Med denne publikasjonen ble alle mottakere og ansvarlige personer kjent med min klage lagt på varsel at jeg visste at ting ikke var greit. Da jeg publiserte Petroleum Geo-Services (PGS) CEO Jon Erik Reinhardsen Should Resign 2 (20-Sep-2015),  alt kabal visste hvorfor. PGS / PGSUK-ledelsen har kjørt bort fra sannheten og ansvaret siden de først ble utbredt.

Målene for opplæringskampanjer på arbeidsplassen har blitt syk, deprimert, blitt drevet til selvmord, eller til og med borte post og drept sine plager. Min terapi har vært å dele sannheten med sosiale medier og blog posts.  Jeg ble ranet av min juridiske rett under kontrakt for å dele sannheten og bli respektert mens en ansatt i PGSUK. Min vanskelighet, i liten grad, skyldes korrupte beslutninger fra PGSUK-advokater, Richards og Kelly. Deres misguidede handlinger ble godkjent av PGS General Counsel og juridisk compliance advokat, Pedersen. Jeg har ikke helt funnet ut rollen som Pinto spilte. Imidlertid inneholder Pinto nøkkelinformasjon som trengs for å få en fullstendig forståelse av relevante hendelser. Ganggjenkjennelsen til de tre oppnevnte prinsippene involverte at de avviste fra publiserte protokoller, spesielt med hensyn til de foreskrevne retningslinjene som var relevante for PGSUKs ytelsesstyringssystem. Jeg hevdet også at prinsippene ble besvimlet meg gjennom kronisk og projiserer skadelige untruths. Det var hovedsakelig flere misbruk av autoritativ myndighetskraft og posisjon og avgang fra publiserte PGSUK-policyer og kontraktbrudd, for eksempel omsorgspligt og plikt til gjensidig tillit og tillit til felles kontraktslovbestemmelser. Den kaotiske og ikke-kompatible atferden var plagsom og påvirket helsen min. Dette stresset ble også forsterket av det faktum at jeg var en utenlandsk arbeidstaker og en eneste leverandør til familien min med begrenset kontroll eller evne til å unnslippe det giftige og helseskadelige arbeidsmiljøet. Alle disse oppføringene skjedde mens Pinto var sekretær.

Jeg hadde blitt tilbudt avtalen om oppgjørskontrakt for ikke å følge med den formelle klageprosessen, som var min juridiske rett under kontrakt. Det tok en stor innsats for meg at jeg endelig kunne levere min skriftlige klage. Nicholson forhindret mine første spørsmål i å sende inn en klage. Det var to (2) nøkkelhendelser som fungerte som hovedgrunnlaget for min komponering av klage dokumentet. Den første nøkkelhendelsen var ambush-møtet, som skjedde i juni 2013, og det andre var det jeg omtalte som et bakholdsbrev som skjedde i slutten av juli 2013. Disse hendelsene diskuteres i blogginnlegget, The Petroleum Geo-Services (PGS) Ambush Meeting and the Definition of Fraud (24-May-2016).  Min første forespørsel om å sende inn en klage ble gjort umiddelbart etter ambush-møtet, som det er skissert i det refererte blogginnlegget. Jeg spurte også Nicholson for å møte minutter og hvordan møtet fulgte med politikk og prosedyrer. Nicholson holdt tilbake med å gi svar på alle disse spørsmålene. Ingenting ble gitt meg skriftlig. Bakgrunnsbrevet ble forespurt av meg, så mye som det var noe fast at jeg kunne referere til. Innholdet var innholdet. Spørsmålet for både Richards og Pinto ville imidlertid være hvordan ambush-møtet og påfølgende bakholdsbrev var i samsvar med arbeidslov og PGSUKs politikk og prosedyrer?

Bullies, når de er ledere, elsker å jukse. De ringer raskt et møte og mandat at deres mobbe mål møtes. Ingen agenda. Ingen oppgitt formål. Så, Wham! Du har sparken! Dette er Ambush Meeting, noe du bør forvente og forberede på. ~ Workplace Bully 

Respekten for menneskerettighetene er i dag ikke så mye et spørsmål om å ha internasjonale standarder, men heller spørsmål om overholdelse av disse standarder. ~ Michelle Bachelet
Nicholson dannet bakholdsbrevet som relaterte gjenstander ble fremmet i ambush-møtet. Det var imidlertid en signifikant inkludert forskjell fra ambush-møtet lagt til i emnelinjen: Undersøkelse av mulig implementering av en Performance Improvement Plan (PIP). PGSUK forsøkte å styre meg bort fra å sende inn klagen etter det upassende bakholdsmøtet og injisere en disiplinær handling. Dette ville gjøre at min klage synes å være et svar på en disiplinær handling. Et møte ble planlagt 11. september 2013 i bakholdsbrevet. Mellom ambush-møtet og bakholdsbrevet hadde PGSUK fornyet mitt Tier 2-visum, fastlagt på mangelbehandlingslisten. (Dette betydde at PGSUK ikke måtte annonsere posisjonen lokalt.)  11. september 2013-møtet ble omlagt for 20. september 2013.  Nicholson visste at jeg hadde til hensikt å gi klage på disse planlagte møtene. Det er viktig å merke seg at den 13. september 2013, Pinto resignerte som PGSUKs sekretær og Richards, antok PGSUKs sekretæransvar. Jeg leverte mitt klargjorte klage dokument 20. september 2013. Ved leveringstidspunktet var klagen den eneste aktive formelle ansettelseshandlingen. Møtet den 20. september 2013 var veldig kort og det skjedde ingen diskusjoner om den nevnte “etterforskningen”. Mitt klage dokument ble presentert for PGS / PGSUK ledere Bjølseth, Reksnes, Greenway, mitt vitne, Barnard og de tre prinsippene, Abendorff, Cather og Nicholson.
Et klagehørsmøte ble planlagt 14. oktober 2013, over tre uker etter at klagen ble levert. Imidlertid ble jeg 10. oktober 2013 tilbudt en avtaleavtale. Nicholson hadde tilbudt meg en oppgjørsavtale om å ikke følge med det planlagte granskingsmøtet. Under dette korte møtet nevnte Nicholson at PGS / PGSUK-advokater hadde lest min klage og anså meg å være i strid med selskapet og ønsket å si opp arbeidet min på denne måten. Jeg nektet avtalen om avtale om oppgjøret. Jeg ønsket å fortsette gjennom prosessen. Like etter dette korte møtet fikk jeg kontakt med Landau. Jeg ga noen detaljer og også en kopi av mitt klage dokument med navn redacted. Jeg har publisert min første e-postkommunikasjon med Landau / LZW i bloggen, The Crimes of @PhilipLandau #London #EmploymentLaw #Solicitor and Petroleum Geo-Services #PGS #CEO #Pedersen (30-Dec-2017). Jeg bestemte meg for å engasjere LZW Solicitors, Landau og hans assistent Rushton. PGSUK-advokater fjernet seg fra de direkte forhandlingene og oppnådde hjelp fra langtidskundene Watson, Farley og Williams (WFW). Rhodri Thomas, WFW Employment Solicitor ble innlevert for å forhandle på vegne av PGSUK. Landau hadde fått nøyaktig informasjon i mitt granskingsdokument, så vel som gjennom påfølgende kommunikasjon. Mitt granskingsdokument inkluderte referansebokstavsbrevet uten datoen for oppfølgingsmøtet endret. Landau ble imidlertid gjort oppmerksom på omlegget dato via e-post.
Forferdelse var en hoveddel av min formelle klage. Utover dette var et hovedpunkt for forhandlinger en klausul om disparagement. Den første klausulen var ensidig favoriserer PGSUK. Jeg ba om en gjensidig ikke-disparagement-klausul, i det minste. I utgangspunktet ønsket jeg alt innhold forfattet av de tre prinsippene, Nicholson, Abendorff og Cather, å bli utvist fra personopplysningene mine. Tross alt klagde klagene på at de tre prinsippene var skadet. Landau eller Rushton, og selvfølgelig PGSUK, foreslo aldri at jeg utøvde min juridiske rett til å sikre at dataene PGSUK var behandling var sant og nøyaktig og faktisk se hva som ble behandlet. Faktisk gjorde PGSUK en felles innsats for å ikke tillate min anmeldelse. Dette er gjort tydelig i mine blogginnlegg da PGSUK nektet meg til å gjennomgå minutter fra ambush-møtet. Likevel behandles en versjon av minutter for øyeblikket. Hadde jeg blitt gitt forsamlingsmøtet minutter da jeg først ba om dem, da hadde jeg vært i stand til å sende inn klagemånedene mine tidligere. Min frustrasjon var at jeg ble forhindret fra å utøve min rett til å sende inn en klage fra Nicholson. Men da jeg endelig sendte klagen, ville alle som leser klagen vite at de registre som ble behandlet var falske og unøyaktige. Dette inkluderer PGS / PGSUK advokater og LZW advokater. Den skriftlige klagen motsetter seg klart at PGSUK-fortellingen behandles. Videre beholder ambassadebrevet som PGSUK fortsetter å behandle den opprinnelige 11. september 2013 møte dato.
Jo flere mennesker rasjonaliserer juksing, jo mer blir det en uærlig kultur. Og det kan bli en ond, nedadgående syklus. Fordi plutselig, hvis alle andre er juks, føler du et behov for å jukse også. ~ Stephen Covey
Hvis to personer inngår en kontrakt for å begå trespass, tyveri, ran eller mord på en tredjedel, er kontrakten ulovlig og ugyldig, bare fordi det er en kontrakt for å krenke naturlig rettferdighet eller menns naturlige rettigheter. ~ Lysander Spooner

Det er åpenbart at datastyring PGSUK bevisst behandler falske instrumenter som støtter en falsk fortelling. Pedersen, Richards, Kelly og Nicholson alle leser klagen. PGSUK har løyet til ICO, og PGS-ledere har løyet til Norsk databeskyttelse. I kjernen handler dette imidlertid om PGSUK, som ikke ønsker å rettferdiggjøre problemene som er kommet fram i den innsendte klagen. Klagepapiret behandles heller ikke av PGSUK. PGS / PGSUK har slettet dette watershed-arrangementet ut av vår felles historie. PGSUK, WFW og LZW advokater opprettet og behandlet falske instrumenter innrammet for å gjøre oppgjørstilbudet ser ut som en juridisk ytelsesbasert avslutning. Men PGS hadde absolutt ingen dokumenter og hadde ikke fulgt prosesser for å støtte en ytelsesbasert avslutning. Jeg visste alltid dette, og var derfor overrasket over hvordan avgjørelsesforhandlingene (som aldri skulle ha skjedd før en klageprosess konkluderte) gikk fra starten. Dette kunne bare ha skjedd med en utenlandsk arbeidstaker bekymret for helsen og sikkerheten til familien hans. Også fjernet fra personellfilen min er en rapport fra PGSUKs tredjeparts yrkeshelsepersonell. Hun hadde oppdaget bevis på forhøyede stressnivåer knyttet til arbeidsplassen min og anbefalte at jeg besøkte en lege. Nicholson og Abendorff hadde selv bedt om evalueringene selv mens forhandlinger var i gang. Landau visste at min lege var forberedt på å gi et uegnet notat og at jeg hadde besøkt en annen spesialist på grunn av sovende problemer. Pedersen, Richards og Kelly visste om OHN-vurderingen og holdt tilbake hennes rapport fra meg. Jeg måtte be om henne personlig etter at jeg hadde forlatt England.

PGS / PGSUK lokket og kompensert, på en eller annen måte, de andre advokatene involvert i å løse avtaleavtalen for å legitimere de ærekrenkende dataene om meg. PGS / PGSUK opprettet og behandlet falske instrumenter utgående fra ærekrenkende krav som skal behandles som min juridiske dokumentasjon. Det var et tegnmord eksplisitt orkestrert til svarteliste meg og marginaliserer meg i mitt yrke utført av en gjeng med konspiratorer og svindlere som alle beholdt eller oppnådde profesjonell status siden dette konfidensvindelspillet. Hvis en potensiell arbeidsgiver hadde kontaktet PGS / PGSUK og spurte om arbeidshistorikken, er PGSUK-postene referansen. Hvis det skulle være en rettslig påstand, er PGSUK-oppføringene referansen. Dette er grunnen til at tre sett med advokater ble brukt til å samle dette kun lovlig oppsigelse. Med sanne og nøyaktige data var det en uheldig og ond rettferdig avslutning. Så hvis jeg intervjuet for stilling under troen på at jeg signerte en avtaleavtale fordi jeg ble plaget, kan arbeidsgiver være mistenksom hvis de har lært at jeg ble avsluttet for ytelsesbaserte årsaker. Og forresten, HR-ansatte, Laura Haswell, Gareth Jones, og Anne Stokle (jeg ble fortalt) behandlet og så på personellfilen min og burde ha visst at den ikke overholdt en juridisk standard. Ingenting ble signert av meg og helserapporten ble fjernet. Cather bidro til å produsere de forfalskede dokumentene. Videre ble Jones stasjonert i Houston, arbeidsmarkedet som jeg flyttet til. Nicholson sier at han er en PGSUK-prosessor fordi det ville være ulovlig å dele personlige data mellom USA og Storbritannia. Alt dette gjør målet om mobbing som en løgner, når faktisk motsatt er sant.
Dette er typen onde, korrupte og kriminelle kuper PGS / PGSUK styremedlemmer og ledere er. Det er mange negative konsekvenser av PGS / PGSUK som fortsetter å behandle bevisst falske data som de må ha ulovlig betalt advokater å behandle. For en ting er det alt ulovlig. Men, for målet om konfidenssvindel, mener ICO at disse ærekrenkende dataene er lovlige og nøyaktige. Tragisk, da jeg sendte SAR til PGSUK, måtte jeg kommunisere med de samme kriminelle artister som behandlet bosetningen min! Hvis PGS / PGSUK noen gang har svart på mine spørsmål eller innlegg, vil jeg legge merke til det. Hvis PGS / PGSUK noensinne offentlig anklaget meg for kriminell oppførsel, ville jeg ta noen / alle rettslige skritt som jeg var i stand til å gjøre mot dem. Imidlertid kan jeg ringe konsernsjef og flere lederes løgnere, svindlere, cowards, ass hull og kriminelle uten anklage? Enten PGS / PGSUK, WFW, og LZW advokater er inkompetente, eller de er flyktninger fra rettferdighet på lammen. PGS blir regissert av en kabal av feige løgner. Dessverre beskytter et korrupte hierarki hverandre gjennom å bøte lojalitet og forvride rettferdighetens gang gjennom å skjule sannheten. Reinhardsen er nå styreleder i StatOil. Reinhardsen er skyldig og burde være i fengsel sammen med mange ledere etter min mening. Men alt dette endrer ikke det faktum at den kalde, harde sannheten er kollettsikker og aldri utarmet. PGS / PGSUK som behandler sine falske instrumenter, skader bare at de er et rettferdig juridisk sted som ikke er konstruert av korrupte advokater. Jeg søker tilgang til et rettferdig juridisk sted. Imidlertid betaler PGS / PGSUK fortsatt lønn og fremmer sine korrupte operatører mens svartlisting fortsatt er en whistleblower.
Da jeg jobbet i gruppen Kontraktsalg – Afrika, kunne juridisk team ofte gjennomgå betydelige marine seismiske datainnkjøpsavtaler generelt på mindre enn en uke. Videre hadde jeg aldri uttrykt noen fiendskap eller uenighet med noen av PGSUKs juridiske team. Jeg respekterte deres kunnskap og evne, samt forsto sitt viktige bidrag til Marine Contract Sales – Africa gruppen. Derfor har det vært veldig skuffende å oppdage at både Richards og Kelly spilte sentrale roller i å bistå korrupte gjengestyrkeansvarlige, unnslippe ansvar for ikke å følge PGSUKs politikk og protokoller og loven. Richards og Kelly, med full støtte og retning fra PGS legal, Pedersen, bestemte seg for å bli med i mobbene og engasjere seg i avskyelig og korrupt oppførsel rettet mot å skade meg og min familie, samtidig som de beskytter og deltar i voldelig og helseskadelig arbeidsoppførsel. Pedersen, Richards og Kelly, har vist en fullstendig mangel på karakter, ærlighet eller mot, sammen med deres korrupte og kompliserte HR gjengemedlemmer.
Pedersen, Richards og Kelly er et arr på advokatfirmaet, som Thomas, Landau og Rushton. De har praktisert selve definisjonen av vilkårlig og lunefull oppførsel. Ingen av dem fortjener noen sympati overhodet for eventuelle negative handlinger eller publisitet som har gjort dem. Mitt håpløse mål er at aktører i dette konfidensvindelspillet går i fengsel / fengsel. Dette ville være rettferdighet som et biprodukt av deres kollektive ulovlige beslutninger og handlinger. De er uærlige, uprofesjonelle og avskyelige cowards. De har hittil uberettiget hatt fordel av deres plyndring og misbruk av PGS / PGSUK-ressurser. Dette skyldes at hele PGS / PGSUK-maktstrukturen var komplisert med svindelen. Og derfor har de som har samarbeidet og holdt seg stille, også hatt fordel. Hverken Pedersen, Richards eller Kelly vil kommentere eller forklare deres handlinger. (Veldig respektløst.) I stedet har de blitt slått av fra deres juridiske ansvar og ansvar og dette er den største trusselen mot et rettferdig marked og industri, korrupsjon belønnet.
Rang gir ikke privilegier eller gir strøm. Det pålegger ansvar. ~ Peter Drucker
 
Humaniora lærer oss verdien, selv for virksomheten, av kritikk og uenighet. Når det er en kultur som går sammen for å komme sammen, hvor whistleblowers blir motet, skjer dårlige ting og virksomheter imploderer. ~ Martha C. Nussbaum